The graveyard book – ein smakebit på ein søndag

Ein av mine favorittforfattarar er Neil Gaiman, og no skal eg akkurat begynne på The Graveyard Book. Her er ein liten smakebit av boka 🙂

“The noise got louder – a scuttling sort of a scuffling noise, and while Nick Farthing had no idea what it was, he was utterly, completely certain that whatever it would turn out to be would be the most scary terrible thing he had ever – would ever – encounter…
He woke up screaming.” (s. 196 i mi utgåve)

Takk til Ladybug for ideen.

Comments

The graveyard book – ein smakebit på ein søndag — 3 Comments

  1. Jeg lurer på hva det var han hørte om, hørtes uhyggelig ut!

    jeg har bare lest en bok av Gaiman(og Pratchett) og det er Good Omens, falt ikke helt i smak dessverre. Mulig jeg hadde litt vel høye forventninger.

  2. Eg likar Good Omens 🙂 Absurditetsfaktoren og den verbale komikken er høg, og slikt likar eg. Good Omens er prega av å vere eit fellesprodukt, Neil Gaiman åleine er litt mørkare og mindre absurd, Terry P. åleine er definitivt veldig absurd, iallfall i Discworldbøkene.

  3. Jeg har planer om å la boken hvile litt for å så prøve meg på den igjen ved en senere anledning. Mulig jeg rett og slett var i feil sinsstemning da jeg leste den 🙂