Hvorfor drar jeg på Internet Librarian International i London?

Bortsett fra at det alltid er gøy å dra til London, så er det noe helt spesielt med denne konferansen. Foredragene er en dynamisk miks av praktiske erfaringer og inspirerende innblikk i framtidens muligheter. Men aller mest så er det folka, alle dynamiske, kule, morsomme og spennende bibliotekarer man kan treffe. I år er det 37 nordmenn, flere enn noen gang før, så ryktet har nok spredd seg om at dette er konferansen å dra til. Jeg sitter omgitt av australske, norske, danske, nederlandske og engelske bibliotekarer. Vi venter på at første hovedtaler skal komme igang. En kryptisk tittel henger på lerretet: There is nothing outside the cow. Hovetaler er filosofen Robert Rowland Smith. Jeg ser fram til en morsom og inspirerende time.

One comment

  1. Karen Marie says:

    Ja, samme her. Og jevnere innhold i år enn i fjor, synes jeg. Og filosofen var utmerket:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *