Farge-e-papir

Nå har vi et lite teknisk gjennombrudd. Den første e-bokleseren med farge-e-papir er i salg i Japan. Jeg tror at e-papir vil være en skarp konkurrent til såkalte nettbøker  og tavlepcer. Jeg ser at den kommer med et fullt operativsystem som gjør det mulig å surfe, lese e-post og lignende. Litt for dårlig oppdateringshastighet til å se film på, men på statiske sider vil det fungere fint. Ser også at mange nå hevder at e-bokens tid har kommet. Ser ikke bort fra det, men holder heller ikke pusten:-)

One comment

  1. Jon says:

    Postet for litt siden om neste generasjons OLPC, en maskin som får en gedigen fargeskjerm samtidig som den er basert på samme prosessor-type som benyttes i mobiltelefoner. Kommer Asus m fl med maskiner som dette (og det er det all grunn til å tro) begynner det kanskje å bli mindre interessant å diskutere om det lenger er en forskjell på “nettbøker” og “leseplater”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *