Bibliotekmøteblogging og tekniske problemer

Ambisjonene om å blogge tett fra bibliotekmøtet fikk seg en stygg slagside onsdag morgen da min trofaste Macbook 4G oppga ånden og nektet å koble seg på noe som helst. At det ikke er skikkelig trådløst netteverk i Grieghallen er en tragisk historie i seg, og jeg er overrasket over at et sted som profilerer seg som konferansestedet i Bergen sentrum slipper unna med å ikke ha et åpent trådløst nettverk for gjester og konferansedeltakere.  Iallefall ble ny maskin, windows denne gangen, innhentet fra jobben (en fordel med å bo i konferansebyen), men det viste seg raskt at det ei heller her var plass til blogging, denne gangen var det et slitent trådløst kort kombinert med krav om administratorpassord for å få installert den medbrakte ICE løsningen som skulle redde dagen. Nedturene sto i kø denne dagen. Flott å vite at mine medbloggere har dekket arrangementet på en utmerket måte og at alle kan finne både bloggposter og bilder fra bibliotekmøtet på Bibliotekmøte-pageflakes siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *