En lokal LibraryThing

LibraryThing, min absolutte favoritt blant sosiale nettsteder, har nok en gang tatt et sted i retning av å forene det fysiske og det digitale. Nå kan du legge inn bokhandler og bibliotek i LibraryThing Local og på den måten informere dine med-LibraryThingere om hvordan tilstanden på det lokale bokmarkedet er på ditt hjemsted. Jeg har akkurat lagt inn mine to favorittbokhandler i Bergen, Norli Nummer 7 og Outland.  Her er det nok en anledning til å markere ditt bibliotek, legg det inn i LibraryThing (Bergen Offentlige Bibliotek lå inne når jeg kikket, Kudos til esilenna for å være kjapt ute med det), og så er biblioteket finnbart på nok et nettsted som frekventeres av det lesende folk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *