Bibliotekmøteblogging

Bibliotekmøtet i Bergen nærmer seg med stormskritt. Nå er det bare tre uker igjen til over tre hundre bibliotekarer setter byen på hodet. Jeg gleder meg både til det faglige og det sosiale. I år har jeg store planer for bloggingen fra både NBFs landsmøtet og faglige og sosiale aktiviteter.

Jeg håper også at det er andre bibliotekbloggere der ute som har lyst til å bidra med innlegg og tanker rundt denne største samling av bibliotekarer i kongeriket. For de som har tenkt til å blogge finnes det et fint hefte med gode tips til konferanseblogging generelt. Dette kan anbefales . Jeg har også opprettet en åpen Pageflakesside der jeg håper å samle så mange RSS-strømmer som mulig slik at det blir mulig for en som ønsker å se hva som har skjedd på bibliotekmøtet til å orientere seg enkelt og oversiktlig. Send meg en melding om du har tenkt til å blogge på bibliotekmøtet, så legger jeg til en strøm fra din blogg også. Husk at alle bidrag vil gjøre det mer interessant å lese for de som ikke kan reise til Bergen.

Og så et lite ønske til alle som har tenkt å legge inn bilder på Flickr! Om du legger inn bibliotekmøtet08 som tag på bildene dine så får vi de opp på Flickr-strømmen på siden.

3 comments

 1. John David says:

  Jeg skal på møtet og har tenkt å ta med PCen min, så noe blogging kan det nok bli. Lange faglige utredninger ligger derimot ikke for meg, det blir nok mer trivielt småplukk. Men det er fint hvis du samler de som eventuelt blogger under dette møtet, det kan jo bli både interessabt og lærerikt å lese.

 2. Thomas says:

  Baktanker er nå lagt inn i pageflakes:-) Tror det er viktig med de små betraktninger som kanskje sier mer om livet på bibliotekmøtet enn de store analytiske referatene av selve seminardelen.

 3. Tord Høivik says:

  Hei, Thomas! Jeg planlegger å blogge som vanlig i Bergen – men regner ikke med noen ekstra live-blogging-innsats i år. Det er så mange viktige saker som kommer opp, at jeg satser mer på å være deltaker enn observatør.

  Fint initiativ, forøvrig – og nå har jo KORG-folket gjenopplivet Kunnskapsorganisasjonsbloggen.

  Hilsen Plinius (aka Tord)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *