How to out-google Google!

Dette var en av mine favorittuttrykk fra Marydee Ojala (redaktør av Online magazine) sitt foredrag i Bergen for to uker siden. Hun gikk gjennom rikets tilstand når det gjelder søking, og viste oss med effektive og enkle midler hvordan vi alle kan bli vesentlig bedre til å søke etter informasjon på nett, og hvordan vi kan posisjonere oss i forhold til den generelle holdningen: “Google finner alt.”

Foredraget fikk jeg tatt opp og skulle ha publisert på Bibliotek 2.0 podcast, men pga tekniske problemer legger jeg fordraget ut som en vanlig MP3 fil, og så får den offisielle podcasten komme når den kommer:-). Foredraget blir delt opp i tre deler slik at det blir mulig å høre uten å belaste tidsbudsjettet og båndbredden for mye.

Jeg vil takke NOLUG og NFF for at de klarte å få Marydee til Norge.

Presentasjonen fra foredraget finnes på NOLUG sine sider. (OBS! Dette er en powerpointfil!)

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *