Fauske med i bibliobloggosfæren!

Fauske bibliotek er nok et av de norske bibliotekene som nå blogger. Gratulerer. Spesielt positivt med denne bloggen er at de har som mål å være en oversikt over Fauskebloggosfæren! Dette er å ta bibliotekets oppgaver alvorlig og gjøre et godt grep! Blogg og bibliotek ønsker velkommen og lykke til. Ellers lurer vi veldig på hvorfor ikke flere fylkesbibliotek har gjort samme grep som Vestfold og erstattet meldingsbladet med en blogg. En lite oppfordring til alle dere som i det siste har sendt ut melding på BibliotekNorgelista om at nytt meldingsblad ligger på nettsidene til fylkesbiblioteket!

Ellers vil Blogg og Bibliotek anbefale alle som vurderer å starte en blogg å se nærmere på WordPress.com som er et svært godt alternativ til Blogger (som også er utmerket!), begge er gratis, lar deg gjøre oppsettet uten noen tekniske kunnskaper og lar deg blogge enkelt og elegant.

Thomas

5 comments

 1. Jorunn says:

  Men hvorfor setter ikke en av bibliotekinstitusjonene opp en sentral bloggtjener for bibliotekene, med høvelig programvare, uten kommersielle bindinger, og uten at hvert bibliotek behøvde å fikle med hvert sitt oppsett? Det kunne værtno, det 🙂

 2. Jeg har bare et svar: JA! Dette er en ide vis tid har kommet. Jeg lover å ta det opp med alle som vil høre, og skrike det inn i øret på alle som ikke vil:-)

  Thomas

 3. Takk for gratulasjoner! Slutter oss forøvrig til tanken om en bibliotektjener. Da kunne man jo også tilby et lite kurs i blogging. Vi er et lite bibliotek, og da blir det å sette i gang på egen hånd et personavhengig prosjekt.

 4. Monica says:

  Hei alle på Fauske.
  God ide å starte en blogging side. Personlig tror jeg dette er veien å gå i framtiden, og dessuten en kjempefin måte å få ungdom til å se at også biblioteket henger med i tiden. Lykke til med prosjektet.

  Hilsen fra Monica 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *